« Uutislistaukseen

Movitekin pääomistajaksi QMG - rakennamme yhdessä Suomea ja entistä vahvempaa yhtiötä

22.02.2018

Quattro Mikenti Group (QMG) talotekniikkakonsernista tuli Movitek Oy:n pääomistaja 13.2.2018. Kauppa luo uusia kasvumahdollisuuksia sekä vahvistaa osaamisellamme QMG:n markkina-asemaa erityisesti Pohjois-Suomessa ja Pirkanmaalla. QMG osti 90 %:n osuuden Movitek Oy:sta ja movitek Etelä-Suomesta. Loppuosa säilyy entisillä omistajilla Mikko Moilasella, Ilkka Rousulla, Matti Viitalalla, Marko Sillmanilla ja Mika Sillmanilla, jotka kaupan myötä tulevat myös osakkaiksi QMG-konserniin. 

Asiakasprojekteihin tai yhteistyökumppaneihin muutos ei vaikuta millään tavalla. Jatkamme hyvää työtä kanssanne kuten ennenkin. Kaikki Movitek Oy:n omistajat jatkavat tehtävissään, samoin kuin koko henkilöstö vanhoina työntekijöinä. Osana QMG-konsernia Movitekin kilpailykyky urakoissa kasvaa ja palveluvalikoima laajenee. Ammatillisesti tämä tarkoittaa, että yrityksemme tarjoaa henkilöstölle kasvavan ja kunnianhimoisen ympäristön.

QMG-konserni kuuluu Suomen suurimpiin talotekniikka-alan toimijoihin. Se tekee kaikkia LVIJA-, sähkö- ja sprinklertöitä Suomessa ja Venäjällä. Yritysryhmään kuuluu 12 erikoistunutta  tytäryhdistysta. Konsernin palveluksessa on yli 450 talotekniikka-alan ammattilaista. Toimipaikkoja Suomessa on 21 ja ne kattavat vahvasti maan eteläistä osaa. Vuonna 2016 konsernin liikevaihto oli n. 107 miljoonaa, josta noin viidennes koostuu Venäjän urakoinnista. Lisätietoja konsernista myös nettiosoitteessa www.qmg.fi

Yhteystiedot

Movitek Oy

Veistämötie 8

90620 Oulu

050 551 6511

asiakaspalvelu(at)movitek.fi